Sayfalar

22 Nisan 2013 Pazartesi

BB krem hayatımıza yeni girmişken CC kremi benimsemek zor olmaz mı?!:)

Dünyadaki BB krem çılgınlığı henüz hız kaybetmemişken şimdi bir de CC kremlerle tanıştık. Neredeyse dünyadaki tüm kozmetik markaları bir BB krem piyasaya sürmek için aylarca uğraştı, bazı markalarınki çok beğenilip şimdiden efsaneler arasındaki yerini aldı. Tüm bu koşuşturmaların ardından şimdiyse CC kremlerin zamanı geldi!




CC krem nedir?

CC, İngilizce “Color Correcting” teriminin kısaltması ve renk düzgünleştirici anlamına geliyor. BB kremin geliştirilmiş hali olan bu kremin en ayırt edici özelliği daha hafif olması. Yağlı ciltler tarafından rahatlıkla kullanılabilen krem, güneş koruması sağlıyor, nemlendiriyor aynı zamanda bir fondöten misali cilt tonunu eşitliyor.

BB kremin geliştirilmiş ve etkisi arttırılmış hali olan bu kremin en ayırt edici özelliği daha hafif olması! Hafif olmasının getirdiği en mükemmel sonuç ise yağlı ciltlerin de rahatlıkla kullanabilmesi.


BB kreme kıyasla daha besleyici içeriklere sahipCC kremler, daha etkili bir kapatıcılık sağlıyor. Yüksek SPF koruması sayesinde UVA ve UVB ışınlarına karşı daha güçlü bir koruma sunuyor.


Dünya genelinde en fazla talep gören CC krem markaları şimdilik Chanel,Olay ve Rachel K.'yla sınırlı. Önümüzdeki günlerde birçok farklı markanın CC kremini göreceğimize eminiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder